fbpx

Daniëlle

Aangenaam

Het begon met een droom: 

Elle beauty all over is een jonge beautysalon in het hartje van Ommen. Daniëlle Hofsink is de trotse eigenaresse. Sinds 2012 ondernemer en op 19 januari 2018 ging haar droom in vervulling door haar eigen beautysalon, waar uitsluitend wordt gewerkt met natuurlijke producten, in Ommen te openen! Daniëlle is naast stylist binnen haar eigen onderneming ook als docente werkzaam in de beautybranche. Daarnaast staat ze bekend als de ‘bridalstyliste’ van het Oosten. Krullen knippen, workshops geven, epileren van de wenkbrauwen, gezichtsbehandelingen, make-up advies, kleding en kleuren analyses… kortom veelzijdig binnen de beautybranche!

Tot gauw!

Demi

Aangenaam

Hallóó ik ben Demi! Sinds juni 2018 ben ik volledig werkzaam bij Elle beauty all over.  Mijn specialiteiten binnen de salon zijn “langhaar werk” ofwel feestkapsels, bruidskapsels en bruidsmake-up. Maar… het allerliefst ben ik aan het werk als nagelstyliste en daarin kan ik mij helemaal uitleven! Voor een gezellige workshop make-up of hair-updo’s kan je ook écht bij mij aan tafel plaatsnemen, je zal veel van me opsteken.. hihih ik bedoel leren!

Tot gauw, groetjes Demi!

Katinka

Aangenaam

Katinka, aangenaam kennis te maken!
Naast mijn studie als allround kapper leer ik bij Daniëlle de fijne kneepjes van het vak en steek ik letterlijk en figuurlijk veel haar en van haar op!
Ik hoop je dan ook snel te mogen verwelkomen in de salon om je nog mooier te maken dan je al bent. Ik ben werkzaam zowel als kapster, visagiste en help je graag bij een leuke workshop vlechten, hair up-do’s, make-up en nog veel meer… Al enthousiast geworden? Loop dan eens gezellig binnen.

Tot gauw!

Iris

Aangenaam

Mag ik me even voorstellen?

Ik ben Iris, Graag verwelkom ik jullie in de beautysalon en tijdens de workshop make-up of voor een heerlijk verwen momentje! Ook ben ik hairstyliste dus bij mij kan je heerlijk doorschuiven en een lekkere verwen-dag inplannen.

Mijn specialiteiten binnen de beautysalon zijn het maken van huidanalyses, aanbrengen van permanente mascara, gelaatsbehandelingen, gezichtsverzorging, massages, ontspanningsmassages, threading,  henna-brows en visagie.

Tot gauw!

Marjet

Aangenaam

Mag ik me even voorstellen?

Ik ben Marjet!

Sinds dit schooljaar ben ik als stagiaire te vinden bij Elle. Ik hoop hier net zo enthousiast te worden als de leuke collega’s die mij begeleiden in mijn stageperiode. Naast het kappersvak heb ik ook al stage gelopen in een schoonheidssalon, dus ook daar in kan ik je al adviseren en zelfs behandelen! Graag begroet ik je bij binnenkomst, maak ik met jou de afspraken en voorzie ik je graag van dat verwenmomentje bij de wasbak en natuurlijk niet te vergeten het koffie-momentje.

Tot gauw!

Loeloe & Beau

Aangenaam

Wij zijn Loeloe en Beau, de rechter en linkerpoot van Daniëlle! Graag verwelkomen wij jullie allemaal met een gezellige groet in de salon. Wij zijn zo af en toe waakzaam… ik bedoel werkzaam als kleine, trouwe maar vooral een enorm lief vriendinnetje en vriendje voor iedereen!
P.S vind je ons niet zo leuk? ( wat wij ons overigens niet kunnen voorstellen) dan gaan we gerust even naar achteren hoor. Tot gauw, Loeloe & Beau!

Zie ik jou snel bij mij in de stoel?
Bel, mail of app!

Groetjes van Daan!